Logo Codi Obert

Llatí

Destaquem...

Comparteix-ho

Metodologia d’aprenentatge

Combinem l’explicació rigorosa dels continguts gramaticals amb la metodologia d’aprenentatge del llatí com a llengua moderna. Per això presentem textos senzills (que es relacionen amb els temes de cultura de la unitat), en els quals l’alumnat ha de deduir el significat global del text, i llegir, escriure o parlar en llatí.

Procurem no pressuposar coneixements i referents culturals que és possible que l’alumnat no tingui, molt conscients que no es pot aprendre allò que no s’entén.

Incloem una situació d’aprenentatge en cada unitat. Les situacions parteixen de preguntes suggerents per als alumnes i combinen sabers i estratègies de diferents matèries, relacionant en tot moment les problemàtiques actuals amb la seva dimensió històrica.

Enriquim el llibre amb una gran quantitat d’activitats virtuals autoavaluables amb vista bé a consolidar conceptes, bé a ampliar coneixements. Les distribuïm al llarg de la unitat per fer-les més útils en cada moment de l’aprenentatge.

Iniciem el llibre posant de relleu el vincle estret de la nostra cultura amb la de l’Antiguitat remarcant elements quotidians de la realitat actual i propera que ens fan deutors de Roma. Al llarg del llibre múltiples activitats promouen la consciència d’aquest vincle.

Donem resposta a l’avaluació de les competències específiques de l’àrea i de les competències clau del perfil de sortida de l’alumnat, connectant els indicadors d’acompliment de l’assignatura amb els criteris d’avaluació del currículum.

978-84-218-7411-0
4t ESO
ISBN Paper: 978-84-218-7411-0
ISBN Digital: 978-84-218-6888-1

Comparteix-ho

Consulta els recursos digitals més rellevants
que completen el projecte educatiu

Sol·licita més informació!