Logo Codi Obert

Cultura clàssica

Destaquem...

Comparteix-ho

Exposició raonada i acurada

Procurem no pressuposar coneixements i referents culturals que és possible que l’alumnat no tingui, conscients que no es pot aprendre allò que no s’entén.

Ens endinsem en la cultura clàssica a partir d’elements quotidians de la nostra realitat i, per tant, coneguts per l’alumnat que provenen de l’Antiguitat.

Fem un esforç per donar cos i forma al passat per mitjà de recursos interactius: vídeos que donen vida al passat, recreacions interactives que permeten «veure» els edificis emblemàtics, o pintures i escultures integrades en activitats interactives que permeten identificar personatges especialment rellevants.

Concebem el passat com una font de coneixement i reflexió per construir el futur amb criteri crític. Analitzem l’evolució de factors clau per a la sostenibilitat del planeta des del món antic fins a l’actualitat, amb la voluntat de revertir la compromesa situació present i caminar cap a un món més sostenible.

Proposem passejades de descobriment per les pàgines web dels nostres museus arqueològics principals, amb el focus posat en el valor de la conservació i la gestió del patrimoni.

Donem resposta a l’avaluació de les competències específiques de l’àrea i de les competències clau del perfil de sortida de l’alumnat, connectant els indicadors d’acompliment de l’assignatura amb els criteris d’avaluació del currículum.

978-81-218-7810-1
1r, 2n i 3r ESO
ISBN Paper: 978-81-218-7810-1
ISBN Digital: 978-84-218-7812-5

Comparteix-ho

Consulta els recursos digitals més rellevants
que completen el projecte educatiu

Sol·licita més informació!